top of page

Rólunk

A Genfi Magyar Eseménynaptár egy olyan online platform, ahol minden genfi magyar vagy magyar vonatkozású eseményt megtalálunk egy helyen, ezáltal biztosítva a genfi magyar közönség tájékoztatását.

Az oldal mellett megalakult a genfi magyar szervezők közössége, melynek célja egymás eseményeinek támogatása, továbbá  a programütközések elkerülése. Az oldal működését támogató szervezetek a Genfi Magyar Egyesület, a Genfi Magyar Katolikus Misszió, a Genfi Magyar Protestáns Gyülekezet, a Pannonia Néptáncegyüttes, a Genfi Magyar Iskola és Óvoda, valamint a Studió Kodály Zeneiskola. 

20201018_163427.jpg

A weblap üzemeltetője a Genfi Magyar Kulturális Központ. E szervezet térítésmentesen magára vállalja a portál és a hozzá tartozó hírlevéllista működtetését, emellett évente háromszor megebeszélést szervez a helyi szervezetek és szervezők részére a személyes kapcsolat elmélyítése és a csapat összekovácsolása céljából.

Kérjük, aki tud további magyar vagy magyar vonatkozású genfi eseményről, amely még nem került fel a honlapra, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a genfimagyarkultura@gmail.com címen.

bottom of page