top of page

nov. 16., Cs

|

GMKK székhelye

Külföldi élet női szemmel

Interaktív előadás a GMKK szervezésében - csak nőknek

Külföldi élet női szemmel
Külföldi élet női szemmel

Idő és helyszín:

2023. nov. 16. 18:00 – 20:00

GMKK székhelye, Chem. du Ruisseau 36, 1216 Cointrin, Svájc

Az eseményről bővebben:

Érdekel az önismeret? Nőként úgy érzed, hogy változásra, megújulásra van szükséged? Szeretnél válaszokat kapni az érzéseiddel, félelmeiddel, életeddel kapcsolatos kérdésekre? Esetleg nehézségeid vannak a pártalálással, beilleszkedéssel, honvággyal, mióta elszakadtál otthonról?

Akkor ez az előadás NEKED szól!

Szécsényi Dóra life coach, párkapcsolati tanácsadó, a Változz tudatosan! és az Élettánc táncmeditáció megálmodójának INTERAKTíV ELŐADÁSÁN oldott hangulatban, kellemes gyertyafényekkel, édes illatokkal és lélekmelegítő italokkal várunk!

Légy hallgatója, részese és formálója ennek a különleges női estnek!     

Belépő: 20 CHF (Magában foglalja meleg italok - gyógyteák, alkoholmentes forró puncs - fogyasztását.)

A helyszínen egészséges snack, könnyű vacsora lesz vásárolható.  

Részvételi szándékodat, kérlek november 15-ig jelezd e-mailben a genfimagyarkultura@gmail.com e-mail címen!

AZ ELŐADÁS TÉMÁI: 

  • Mit jelent a lelki egészség és az önismeret? Miért fontosak ezek a mindennapokban? A világunk egyre stresszesebb, feszítettebb, amit sokszor nehéz követni, feldolgozni, kipihenni. Minél több időt fordítasz önmagadra, lelki fejlődésedre, annál könnyedebben tudod majd kezelni a külvilágból érkező kihívásokat.
  • Külföldön élő nők problémái: magány, elszigetelődés, kiszolgáltatottság, stabilitás hiánya, otthon maradt szülőkkel, barátokkal való kapcsolat, párkapcsolati nehézségek, ismerkedés nehézségei. Egy idegen országban, távol szülőktől, barátoktól sok nehézséggel találhatod magad szemben. Az otthoni léttől gyökeresen eltérő emberek, szokások, kultúra megbolygathatják az önbizalmadat, lelki békédet.
  • Hogyan segíthet az önismeret ezen problémák megoldásában? Ha elindulsz az önismeret útján, új dolgokat fedezhetsz fel önmagadról, megismerheted mozgatórugóidat, elengedhetsz félelmeket, gátakat, hiedelmeket, amelyek akadályoznak. Nem mindegy, hogy milyen lelki stabilitással vágsz neki, vagy éled meg a külhoni létet. Egy stabil önismerettel, nagyobb önbizalommal a problémák nagysága is átértékelődik, jobb és megfontoltabb döntéseket tudsz hozni.
  • Kérdések, beszélgetés a témákról: Lehetőség lesz kérdéseket feltenni, saját élményt megosztani a csoporttal, vagy személyesen velem az előadás után.

DÓRA BEMUTATKOZÁSA: 

"Szécsényi Dóra vagyok, life coach és párkapcsolati tanácsadó, a Változz tudatosan és az Elettánc táncmeditáció megálmodója és tulajdonosa. Tíz éve foglalkozom önismerettel és gyakorlom a meditáció különböző fajtáit, eközben elvégeztem a life coach, párkapcsolati coach és házassági tanácsadó akkreditált képzéseket. Szakterületeim: életmódváltás, életközépi válság, önbizalom felépítése, párkapcsolati tanácsadás, stressz és kiégés kezelése, nőiség kibontakoztatása, önismeret, egy meghatározott cél elérésének segítése. Négy éve tartok csoportos szabadtánc foglalkozásokat nőknek, önismereti témákkal kiegészítve. Az elmúlt tíz év során rengeteg tapasztalatot és tudást gyújtöttem saját megéléseim és tanulmányaim által önmagamról, belső mozgatórugóimról és az érzelmeim működéséről. Ez idő alatt sokat tanultam mások által az emberekről, a női élekről, tudatosságról és a tudattalan működéséről. Személyesen is megtapasztaltam a külföldön élés jó és rossz oldalát. Jól rá tudok hangolódni másokra, értem és érzem az embereket. Ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb számomra, amit a pozitív visszajelzések is megelősítenek. Célom, hogy a tudást és tapasztalatot megosszam másokkal is, akik változni, változtatni akarnak, nem félnek a dolgok mélyére nézni és kíváncsiak önmagukra."

Önismereti témákról bővebb információ: www.valtozztudatosan.hu vagy https://www.facebook.com/valtozztudatosan

Oszd meg barátaiddal!

bottom of page