top of page

dec. 09., Szo

|

GMKK székhelye

MŰVÉSZETTERÁPIA

interaktív előadás és workshop a karácsony szellemében Bulla Eszter M.A. hallgatóval

MŰVÉSZETTERÁPIA
MŰVÉSZETTERÁPIA

Idő és helyszín:

2023. dec. 09. 17:00

GMKK székhelye, Chem. du Ruisseau 36, 1216 Cointrin, Svájc

Az eseményről bővebben:

A kisgyermekek nem gondolkodnak azon amikor firkálnak, hogy "-Figyi, Neked jó a kézügyességed?" "-Hát, nem igazán... úgyhogy köszi, de én nem akarom összemaszatolni a tiszta fehér lapot meg a lakást és meg persze magamat, Anya bánatára..." , hanem csak cselekednek: alkotnak, és minden megnyilvánulásukon keresztül fejlődik, alakul a világuk. Mire felnőttek leszünk, elfeledjük, hogy különösebb tehetség nélkül is nagy élményt jelenthet az alkotás. Manapság felfedezték és tudományosan is elismert, hogy sokat segíthet - életkortól teljesen függetlenül - az alkotás, a művészet a különböző gyógyulási folyamatokban, a hagyományos terápiák kiegészítéseként avagy csak szimplán önmagában, egészséges önvalónk és saját boldogságunk kibontakoztatásában.

így hát ezen aspektusok mentén, örömmel hirdetjük, hogy ingyenes művészetterápiás foglalkozásokat indítunk a Genfi Magyar Kulturális Központ berkein belül Bulla Eszter M. A. hallgató vezetésével. Az egyéni órákat megelőzendő , a művészetterápia megismerése végett, azt bemutató előadást és workshopot tartunk, ahol Mindenki saját maga is megtapasztalhatja, hogy mit is jelent, és mit hozhat az életünkbe a művészetterápia. Szeretettel várunk!

Mi művészetterápia és mi nem? Manapság sokfélel tévhit kering a köztudatban a művészetterápiáról. Ha szeretnél ezek között Te is jobban kiigazodni, akkor gyere el hozzánk: lehetőség nyílik megismerni a művészetterápia egyik ágát, majd az előadást követően személyes tapasztalaton keresztül együtt az önismeret egy újfajta útjára léphetünk. Kérdések, információ: Bulla Eszter, M.A. hallgató, eszterbulla@gmail.com

Oszd meg barátaiddal!

bottom of page