top of page

ápr. 27., Szo

|

Centre Socioculturel de Prélaz

TAVASZI MULATSÁG élőzenével

a Petite Hanna szervezésében

TAVASZI MULATSÁG élőzenével
TAVASZI MULATSÁG élőzenével

Idő és helyszín:

2024. ápr. 27. 17:00 – 23:50

Centre Socioculturel de Prélaz, Chem. de Renens 12C, 1004 Lausanne, Svájc

Az eseményről bővebben:

ÉLŐZENÉS MULATSÁG LAUSANNE-BAN!  Várunk mindenkit nagy szeretettel április 27-én Lausanne központjában egy hamisítatlan magyar élőzenés estre, ahol a kiváló Horváth Roland adja a talpalávalót (slágerek, örökzöldek, mulatós, stb. minden korosztálynak), az ételről-italról pedig mi gondoskodunk!

5 órakor nyílnak a kapuk és a vacsora (töltött káposzta VAGY marhagulyás, valamint desszertként helyben sütött kürtőskalács) felszolgálásáig (kb. fél 7 - 7 körül) és persze utána is beszélgethettek, iszogathattok  a régi ismerősökkel, vagy akár megismerkedhettek újakkal, kellemes, halk kísézőzene társaságában!  Van lehetőség vacsora nélküli jegyet is választani és a helyszínen külön megvásárolni az esetlegesen áhított fogást a fennmaradó készlet erejéig!

A vacsi után Roli  feltekeri a hangerőt és kezdődik a "mulatás" a legjobb magyar slágerekkel, nótákkal egészen éjfélig (talán egy picivel tovább is)! Természetesen minden kívánságot igyekszik teljesíteni a hangulatfelelős!  A terem kapacitása és a korlátozott férőhelyek száma miatt asztalfoglalás minden esetben kötelező a 0774263913-as telefonszámon (  vagy WhatsApp) a megtelt tábláig!  Reméljük, hogy találkozunk veled is, várunk szeretettel!  Üdvözlettel: Józsa Eszter, Norbi és Hanna "Petite Hanna Spécialités Hongroises"

Oszd meg barátaiddal!

bottom of page