top of page

ápr. 13., H

|

Zoom

VIRTUÁLIS húsvéti locsolkodás

A locsolkodás idén sem marad el! 👉 VIRTUÁLIS LOCSOLÓVERSMONDÓ VERSENYRE hívjuk a fiúkat és lányokat, férfiakat és hölgyeket április 13-án, húsvéthétfőn 18 órától! Interaktív online eseményünkre a világ bármely tájáról lehet csatlakozni!

Szeretettel várunk!
További események
VIRTUÁLIS húsvéti locsolkodás
VIRTUÁLIS húsvéti locsolkodás

Idő és helyszín:

2020. ápr. 13. 18:00 CEST

Zoom

Az eseményről bővebben:

 A locsolkodás idén sem marad el!  VIRTUÁLIS LOCSOLÓVERSMONDÓ VERSENYRE hívjuk a fiúkat és lányokat, férfiakat és hölgyeket április 13-án, húsvéthétfőn 18 órától! Interaktív online eseményünkre a világ bármely tájáról lehet csatlakozni! 

 💻  Az esemény videókonferencia formájában fog zajlani a ZOOM segítségével. A részvétel díjmentes. A jelentkezéshez írj nekünk a genfimagyarkultura@gmail.com címre április 12-ig és mi visszaküldünk egy linket, ahol majd egyszerűen csatlakozni tudsz az eseményhez. 

 👨  Fiúk, legények, férfiak:

  • Válasszatok egy locsolóverset vagy költsetek újat! Tanuljátok meg hagyományos formájában vagy turbózzátok fel, írjátok át! Az interaktív online esemény keretében pedig szavaljátok vagy énekeljétek el, de akár el is táncolhatjátok, elmutogathatjátok! A lényeg a következő: LEGYETEK KREATÍVAK!
  • Egy kérésünk van: a koronavírus-járványhoz kapcsolódó szavak NE szerepeljenek benne!
  • Kölni vagy víz helyett, jelképesen így öntözhetitek meg a lányokat. Ők pedig csillogó szempárokkal fogják követni élő produkcióitokat és pontoznak Benneteket.

 👩  Lányok, hölgyek, asszonyok:

  • Csípjétek ki magatokat, mint amikor a locsolókat várjátok, és készítsetek elő pontozó táblákat 1-től 5-ig! Majd amikor bemutatkoznak a legények, pontszámokkal nyilvánítsátok ki tetszésetek számukra! Emellett persze virtuálisan megkínálhatják őket piros tojással és pálinkával.
  • A fiúk ezúttal nem öntenek nyakon egy vödör vízzel, azonban kreatív produkciókkal gondoskodnak róla, hogy VIRULJATOK ÉS EL NE HERVADJATOK ebben az esztendőben sem!

 🏆  Díjazás: A legtöbb pontszámot kapó legénynek a Genfi Magyar Kulturális Központ részéről 1 kg svájci nyuszicsokit postázunk. 

És azonos pontszám esetén mi lesz? Fekvőtámasz!  😉 

Fotó: Béres Márton, MTI

Oszd meg barátaiddal!

bottom of page